Over

Profino bvba

bedrijfswageninrichter.be

Een ingerichte wagen, ook iets voor mij?

Ook dit is bedrijfswageninrichting.  De gebruiker van dit voertuig heeft zich op zijn eigen manier het dagelijkse leven makkelijker gemaakt.  Hij had een idee en heeft dit omgezet in een praktische inrichting met verschillende onderdelen die ook in andere systemen voorkomen.  Deze klanten hebben een eerste ervaring met praktisch inrichten achter de rug en er zijn weinig gesprekken nodig om de aan hun eisen aangepaste inrichting op papier (en in de wagen) te zetten.


Wij zetten uw ideeën om in een gepersonaliseerde inrichting.

Correcte prijzen, duurzame installatie, vlotte communicatie,

we installeren de inrichting bij u ter plaatse, over heel België

Enkele voorbeelden :

Klik om te vergroten


Laadrampen om het in- en uitladen te vergemakkelijken.  Keuze tussen gesloten plaat en draadrooster.  Veschillende breedtes, lengtes en draagvermogens beschikbaar.  Europees fabricaat, EC gekeurd.

Wie/Wat is Profino

Wij leveren bedrijfswageninrichting in de breedtste zin van het woord, in heel België.  Werkzaamheden kunnen bij een inbouwdealer, merkdealer of (indien de verplaatsing te groot is of u heeft geen tijd) bij u in de firma gebeuren. Het voertuig kan opgehaald en afgeleverd worden.  Op die manier bljven uw verplaatsingen en tijdsinvesteringen beperkt.  


Flexibiliteit wordt bij ons nog groot geschreven.


Voor de bedrijfswageninrichting en veel van de accessoires zijn we exclusief distributeur voor België.Geïnteresseerd?

Ik maak graag een afspraak met u om na te gaan welke eisen u aan uw persoonlijke bedrijfswageninrichting stelt.  U kan dan ook de degelijkheid van de producten "live" zien in het demovoertuig.  Op basis van dit gesprek maken we een aangepaste aanbieding met bijhorende tekening.


Neem daarom nu contact met ons op :


Filip Noben

+32 498 166 607

filip.noben@profino.be


Bedrijfswageninrichting is een persoonlijk iets.  U werkt op een andere manier dan uw collega's, stelt andere eisen aan een systeem, gebruikt andere producten, gereedschappen ... 

Wij streven ernaar u een inrichting aan te bieden waar u elke werkdag opnieuw plezier aan beleeft.  We richten in over heel België, zelfs bij u ter plaatse.


Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte op maat.  Een bezoek met de demowagen is op eenvoudig verzoek ook mogelijk.


 

Profino bvba  Smitsweg 4 a   3440   Zoutleeuw


info@profino.be

Copyright © All Rights Reserved